slider1 slider2 slider3 slider4
Allergén gluténAllergén rákfélék Allergén tojás Allergén halakAllergén földimogyoróAllergén szójababAllergén tejAllergén diógélék, mandulaAllergén zellerAllergén mustárAllergén szezámmagAllergén kén-dioxidAllergén csillagfürtAllergén puhatestűek
Tápértékszámító programmal
Gyártmánylap készítő programmal
Norma szerinti ár számító programmal

allergénkijelző program kalkulációs programmalAz Allergénkijelző Program segítségével biztosítható az élelmiszerekről szóló új uniós rendelet betartása az allergénekre vonatkozóan. A rendelet 2014. december 13-tól érvényes.

A Kalkulációs programmal ki tudja számolni, hogy mennyi a termék alapanyag szerinti költsége.

Az Allergénkijelző Program és a Kalkulációs Program összekapcsolható és egy programként használható. Ennek köszönhetően nem kell külön felvenni az alapanyagokat, a késztermékeket és a receptúrákat.

A kalkuláció a norma szerinti ár számítása szerint történik. A késztermékek norma szerinti ár számítása a pék és cukrászati késztermékek receptúrájának felvitelekor képződik. Ekkor kiszámításra kerül a termékek közvetlen anyagköltsége a norma és az alapanyagok cikktörzsben lévő norma szerinti ára alapján. Az így kiszámított árat a program beírja a cikktörzsbe a késztermék norma szerinti árába, ami alapján látható, hogy mennyi a termék önköltségi ára.

Abban az esetben, ha a norma, vagy az alapanyagok norma szerinti ára, vagy a késztermék súlya, vagy a norma szerinti osztószám változik, akkor a termékek önköltségi ára újraszámítható!

Listát is készíthetünk a késztermékek norma szerint árairól, amely a vezetőség számára hasznos információt nyújt az elemzéshez.

A norma ár adatok lista segítségével könnyedén ellenőrizhető, hogy adott cikkeknél helyesen van e megadva a súly és a norma ár a törzsadatban.

kalkulációs program nyomtatás

A kép csak illusztráció, a táblázatban szereplő adatok nem valósak.

Amennyiben szeretné a Kalkulációs programot is használni, akkor válassza ki az Allergénkijelző Program megrendelése során ezt a programot.

Megrendelés